Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Νaked palette and Sigma brush are here!




I know I know.. είπα θα τα έβαζα χθες αλλά στην μάχη μεταξύ Πόπης και κάμερας η κάμερα είχε προβάδισμα, μιας και η δικιά μου είναι ταξιδάκι στις Βρυξέλλες και εγώ δανείστηκα από αλλού.

Πρώτα πρέπει να πω ότι διάβασα διάφορα comments για τα προβλήματα που υπήρχε με το shipping του Beautybay και ότι αργεί να παραδώσει τα δέματα, αλλά εγώ έλαβα ακριβώς στις 2 εβδομάδες την Naked palette της Urban Decay. Όσο για το concealer πινέλο το παρέλαβα σε 10 μέρες, και πρέπει να πω ότι ξαφνιάστηκα ευχάριστα!


Sigma brush concealer F80

Μου άρεσε αρκετά πρέπει να πω. Ωραία λαβή, δεν πέφτουν οι τρίχες και δεν είναι ούτε σκληρή ούτε μαλακή η τρίχα αλλά αυτό ακριβώς που χρειάζεται ένα concealer πινέλο. Έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά και μου έδειξε πως όσο καλό και να είναι το κονσίλερ της MAC δεν κάνει για το πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους. Είναι καλό αλλά σε κάποια φάση δείχνει ένα cakey αποτέλεσμα και δεν το μπορώ. Δεν λέω ότι δεν κάνει γενικά, απλά εμένα δεν με καλύπτει όσο θα ήθελα το concealer μου.



Και πάμε στην παλέτα..
Πρέπει να πω ότι από τη στιγμή που την πήρα μόνο αυτή χρησιμοποιώ και ότι λάτρεψα το half baked και το creep. Δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω..
Βέβαια μόλις το έλαβα κοίταξα διεξοδικά αν πήρα την αυθεντική και όχι μαϊμού. Αν πάτε στο Youtube θα βρείτε λινκ που σας δείχνουν τις διαφορές.
Μαζί με αυτή είχε το mini primer potion για το οποίο όλοι μιλάνε και όχι άδικα!
Τα χρώματα εκτός από όμορφα είναι και αρκετά pigmented, δουλεύονται εύκολα, αλλά αν θες να κρατήσουν μπόλικες ώρες θα χρειαστείς όπως και με όλες τις άλλες σκιές primer ματιών.
Μπορείς να κάνεις πρωινό, απογευματινό και βραδινό μακιγιάζ οπότε αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της.







Kαι για όσους δεν ξέρουν (αν και λίγοι) τα χρώματα της παλέτας από αριστερά προς δεξιά είναι : gunmetal(σκούρο γκρίζο metallic), creep( ανθρακί metallic), hustle(μόκκα shimmer), toasted (γκριζοκαφέ shimmer), darkhorse( μπρονζε- δαμασκηνί shimmer), smog(χρυσοκαφέ shimmer), half baked (bronze), buck ( ματ καφέ), sidebar ( μπεζ sparkle), naked( μπεζ-καφέ ματ), sin( σαμπανιζέ shimmer), virgin (nude σατέν)

Το θεωρώ μια σωστή επένδυση για όλους, από beginners μέχρι επαγγελματίες. Μπορείς να δοκιμάσεις άπειρα look.

Και μια ερώτηση.. ποια θεωρείτε καλύτερη?
Την Naked ή την Νaked 2?

2 σχόλια:

  1. ithela na se rotiso genika argoun poly na ta feroun kypro? sinithos otan den einai apo agglia i eteries argoun arketa!
    oi skies pantos exoun fantastika xromata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Sigma πινέλο το πήρα απο Αμερική και ήρθε σε 10 μέρες και την παλέτα από Αγγλία και ήρθε σε 13 μέρες. Μέχρι στιγμής ότι έχω πάρει online ήρθε στην ώρα του. Ναι είναι τέλειες οι σκιές, συνέχεια δοκιμάζω τα χρώματα της, αλλά δεν πρέπει να αφήσω και τις υπόλοιπες μου παραμελημένες χιχι .:)

      Διαγραφή