Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αγορές και αναποδιές..




Ο Μάρτης ως συνήθως με παιδεύει.. μια στην αναμονή για την δουλειά, τρέξιμο για δουλειές άλλων, ανυπομονησία για το πότε θα γεννήσει η αδερφή μου και μέσα στα άλλα αναποδιές με τις αγορές μου, μια με ένα ληγμένο προϊόν το οποίο τουλάχιστον αντικατάστησαν με ένα καλό σε λιγότερο από εβδομάδα και πρόβλημα με την paypal που με έφτασε στο σημείο να τηλεφωνήσουμε Ιρλανδία να δούμε τι είναι το πρόβλημα. Δεν κάθομαι να το αναλύσω γιατί θα πάρει ώρα αλλά ελπίζω να βρούμε άμεσα λύση.


Καιρό τώρα έψαχνα το 10 Hour Sleep Effect Foundation της Bourjois,γιατί μου άρεσε αυτό που είδα όταν δοκίμασα το δείγμα. Στην Κύπρο όμως δεν υπήρχε περίπτωση να το φέρουν καθόλου οπότε και αυτό το αγόρασα online.
Έκανα λάθος και πήρα πιο σκούρα απόχρωση αλλά θα μπορέσω να το φοράω άνετα όταν καλοκαιριάσει και πάρω χρωματάκι.Μαζί με το foundation πηρα για ακόμη μια φορά 1 Seconde no7 της Bourjois γιατί είναι βολικό, έχει απίθανο χρώμα και στεγνώνει γρήγορα.





Και πως φαίνεται ο άνθρωπος που τρώει σοκολάτα και συγκεκριμένα Kinder Bueno.. πήρα και το δωράκι μου haha!!




Το συγκεκριμένο foundation είναι σε fluid σύσταση και από ότι λέει η εταιρεία έχει την ιδιότητα, να δινει την φρεσκάδα στο πρόσωπο που κανονικά θα είχες μετά από ένα καλό ύπνο(αυτό ήταν κάτι που περισσότερο παρατήρησα στο δείγμα παρά στο κανονικό προϊόν). Έχει από ελαφριά έως μέτρια κάλυψη, ευχάριστο άρωμα, αλλά δεν πιστεύω πως απευθύνεται σε άτομα με λιπαρό δέρμα.


Εκτός από αυτά, πήρα μια κρέμα ημέρας και μια κρέμα ματιών από την LR.
Η κρέμα ημέρας είναι με αλόη βέρα και γράφει ότι περιέχει 50% αλόη βέρα και αναγράφει πως ενυδατώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα.


Πρέπει να πω ότι είδα ότι ενυδατώνει αλλά μιας και λίγες μέρες την χρησιμοποιώ, δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη.




H κρέμα ματιών η οποία περιέχει το συνένζυμο Q10 είναι 15ml και χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να την τοποθετήσεις. Πραγματικά έβαζα μια σταγόνα στο δάχτυλο και με κάλυπτε και για τα 2 μάτια! Η συγκεκριμένη μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είδα ήδη μια μικρή διαφορά ως προς το θέμα με τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Και όσες κρέμες ματιών δοκίμασα μέχρι στιγμής δεν με ικανοποίησαν εκτός από μία της Oriflame που λεγόταν Seeing is believing! Γι' αυτό να μην σνομπάρετε και να ψάχνετε από high end cosmetics μόνο. Έχω κλάψει λεφτουδάκια πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά πλέον έγινα επιλεκτική που θα κάθομαι να με γδέρνουν..




Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από εταιρείες είδους LR, Oriflame, Avon etc? Ποια είναι η άποψη σας?



8 σχόλια:

  1. i Bourjois einai apo tis agapimenes mou markes se kallintika ti agoraza sinithos apo agglia alla den exo parei pote foundation!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Βourjois έχει απίθανα καλλυντικά, και σε αρκετά καλή τιμή θα έλεγα! Το συγκεκριμένο ρώτησα παντού, αλλά ενώ το διαφημιζαν στα περιοδικά, ούτε που το έφεραν! Είχα ξαναπάρει στο παρελθόν και είναι αρκετά καλά!

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα!!! Έχεις βραβειάκι! Πέρνα μια βόλτα... http://glykoparamithenia.blogspot.com/2012/04/o.html

    Το μανό είναι υπέροχο!! Το εχω αγοράσει ήδη 2 φορές μέχρι τώρα! Το λατρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα!! Σε ευχαριστώ πολύ!!
      Το συγκεκριμένο είναι τέλειο ναι, και διαρκεί μέρες!

      Διαγραφή
  3. Δίκιο έχεις δεν πρέπει να σνομπάρουμε καμία εταιρία!! Εγώ έχω δοκιμάσει την κρέμα για μάτια και βλέφαρα της Oriflame και πραγματικά είδα αποτέλεσμα που δεν μου το έδιναν άλλες που έχω δοκιμάσει! Επίσης μου άρεσε πολύ το βερνίκι που πήρες, υπέροχο χρώμα!! xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι εγώ είδα αποτέλεσμα από της Oriflame για τα μάτια, ενώ τα είχα κλάψει πρώτα αλλού τα λεφτουδάκια μου..!! Το συγκεκριμένο μανό με έχει βολέψει πάρα πολύ τι να λέμε! :)

      Διαγραφή
  4. Poly distaktika eixa agorasei kapoia pragmata apo avon paliotera alla telika mou eixan aresei poly k twra pia eimai big fan,agorazw synexeia,mporw na pw oti eimai euxaristimeni me to 95% autwn pou exw parei,k malista exei kapoies kremes fantastikes,se timi pou den sygrinetai me alles etairies! apo oriflame exw parei 1-2 fores mono k den exw apopsi,oso gia ta LR 8ewrw oti einai akriva gia proionta katalogou!an einai na dwsw tosa lefta pairnw kati apo tis gnwstes dokimasmenes etairies! thanks for your sweet comment on my blog! :)
    www.miouprincesslovespink.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου ειχε φανεί καλή η Avon αλλά για την τιμή μικρέ ποσότητες στα καλλυντικά(δεν ξέρω πλέον δεν έχω πάρει πρόσφατα). Πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα για τις μάσκαρες που έχει. Η Oriflame έχει πάρα πολλά και απίστευτες κρέμες σώματος, να την δοκιμάσεις! Στην LR είμαι γραμμένη και κυρίως τα εξειδικευμένα τσιμπάνε κάπως ναι, αλλά σαν η κρέμα ημέρας με αλόη είναι 19 κάτι και η κρέμα ματιών αν ήταν 8 ευρώ!Μου αρέσει γιατί έχει πολλά με την αλόη και όντως με καλύψανε σε αρκετά. Θα σου έλεγα πάρε κάτι μικρό σαν το κραγιόν colours η την οδοντόκρεμα αλόη. 6 ευρώ ναι μεν αλλά είδα διαφορά, και να φανταστείς μου την σύστηνε άτομο που δεν ξέρει τα προιόντα της LR. Της Avon θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω liquid blusher. Ήταν τέλειο!
      Ηταν πολύ όμορφα τα βραχιολάκια.. με λίγη φαντασία μπορούμε να φτιάξουμε αυτό που μας αρέσει και φθηνά! Φαντάσου φαν του μπλε και ξετρελάθηκα με το ροζ! :)

      Διαγραφή