Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

February favorites 2012




Καλή εβδομάδα!
Εδώ Κύπρο ξεκίνησε όμορφα η εβδομάδα με μια θαυμάσια ηλιόλουστη μέρα.
Δοκίμαζα συνέχεια διαφορετικά look στο βάψιμο αλλά σε κάποια έδωσα περισσότερη σημασία αυτό το μήνα.
Το κακό και πάλι δεν έχω την κάμερα μου γιατί ο αδερφούλης μου θα πάει ταξιδάκι Βρυξέλλες και την πήρε. Σαν πολλά ταξίδια κάνει και ζηλεύω..

Μερικά από τα πράγματα που μου άρεσαν ήταν προϊόντα που πήρα για πρώτη φορά όπως την BB cream της Garnier που κέρδισα από το blog της Caramelitsa, το gel eyeliner της Μaybelline και το υγρό eyeliner σε μορφή στυλό της Bourjois.



'Οπως βλέπετε είναι η BB cream της Garnier, το ρουζ Νο 16 της Erre Due, η μάσκαρα falsies volum express black drama της Maybelline που θεωρώ ότι έχει ξεπεράσει κάποιες μάσκαρες ακριβότερων εταιρειών καλλυντικών, και σε eyeliner το 01 της Erre Due το οποίο υπερλατρεύω, το 34 της Seventeen και για βράδυ κυρίως και περισσότερη ένταση στο βλέμμα το ultra black liner της Bourjois.


Kαι προχωράμε...






Το gel eyeliner της Maybelline, την loose powder Colours της LR, το φοβερό stippling πινέλο No 187 της Mac και σε κραγιόν τo volume sensation Ruby red της Collection 2000 και το 527 Lady Red της Maybelline το οποίο προτιμώ για βράδυ.



Eyeliner swatches



Aπό πάνω προς τα κάτω πρώτο είναι το gel eyeliner της Maybelline, pencil eyeliner της Bourjois, το γαλαζοπράσινο μολύβι της Seventeen και το μολύβι της Erre Due.
(Το άπλωσα στο αριστερό μου χέρι και μιας και είμαι αριστερόχειρας, δεν έκανα και τις πιο ίσιες γραμμές, οπότε συγχωρέστε με)


Lipstick swatches



Πρώτο είναι το κραγιόν της Maybelline το οποίο έχει απίθανο χρώμα και συνήθως το βάζω βράδυ, και το άλλο είναι της C2000 το οποίο μερικές φορές βάζω με ταμποναριστά με τα δάχτυλα, για να δίνει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στα χείλη.


Τις σκιές μου τις λατρεύω αλλά με αυτό το look και γρήγορα ετοιμάζεσαι και πάλι μπορείς να έχεις το ίδιο έντονο αποτέλεσμα οπότε αυτό το μήνα αυτά με ικανοποίησαν περισσότερο.


To κόκκινο ταιριάζει πολύ με τον χειμώνα δεν συμφωνείτε?





P.S Ήρθε και το πινέλο της Sigma για το οποίο θα κάνω review αύριο, και περιμένω με ανυπομονησία να έρθει και η Naked παλέτα μου!

3 σχόλια:

  1. Καλημέρες! Ωραία τα αγαπημένα σου!
    Θέλω να δοκιμάσω την falsies και το gel eyeliner από Maybelline! Μιας και είναι και πιο οικονομικά νομίζω πως αξίζουν μια ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα 2 είναι πάρα πολύ καλά! Για την μάσκαρα μπορώ να σου πω ότι άρεσε σε φίλες μου περισσότερο και από της Mac, τόσο καλή!

      Διαγραφή