Τρίτη 17 Απριλίου 2012

March favourites!



Γεια σας !
Πως περάσατε στις γιορτές? Απολαύσετε φαγητό και ξεκούραση και παρεούλα?
Εμάς ήταν σχετικά ήσυχα μιας και είχαμε ένα μπόμπιρα στο άλλο δωμάτιο , και δεν το διακινδυνεύαμε να τον ξυπνήσουμε, αν και γω σαν χαζοθεία βρήκα ευκαιρία για να τον πάρω αγκαλιά! :)

Σχεδόν φεύγει ο Απρίλης και εγώ τώρα βάζω για αγαπημένα Μαρτίου.. κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως!



Τα συγκεκριμένα τα καταχρησιμοποίησα τον Μάρτιο. Δεν έβαλα βερνίκια μιας και τα άλλαζα συνέχεια για να δω και ποιους συνδυασμούς θέλω να βάζω πιο συχνά..

Στα αγαπημένα είναι: το αφροντους Le petit marseillais με άρωμα βανίλια. Ότι έχω δοκιμάσει από την συγκερκιμένη εταιρεία πρέπει να πω ότι ήταν απίθανο και όλα έχουν υπέροχο άρωμα.
Sephora body lotion in coconut milk: το άρωμα θεϊκό, μαζί με ικανοποιητική ενυδάτωση.. πως να μην το χρησιμοποιήσει κάποιος?
Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ της Garnier: για μικτή επιδερμίδα: στις λοσιόν είμαι πιο εύκολη αλλά στα γαλακτώματα ήταν το μοναδικό το οποίο ικανοποιεί την επιδερμίδα μου μιας και δεν την αφήνει λιπαρή μετά, και δεν με ενοχλεί όταν ξεβάφομαι και τυχαίνει να φοράω τους φακούς μου(συνήθως προτιμώ όμως να ξεβάφομαι αφού βγάλω τους φακούς)
BB Cream Miracle Skin Perfector by Garnier: Νομίζω φαίνεται και από το σωληνάριο το πόσο πολύ μου άρεσε το συγκεκριμένο προϊόν! Με έχει βολέψει πάρα πολλές φορές και μερικές φορές όταν θέλω λίγη περισσότερη κάλυψη θα το αναμίξω μαζί με το foundation μου.
Racine energy eye cream with Q10 by LR: Το ότι βλέπω διαφορά στο θέμα μαύρων κύκλων αλλά ιδιαίτερα στις σακούλες είναι μεγάλο θέμα για μένα. Δρόμο βέβαια έχω ακόμη όμως είδα φως στο τούνελ. :P
Naked Paltte by Urban Decay: Οκ, μόνο γλυκόλογα δεν έχω πει στην παλέτα μου. Είναι τέλεια χρώματα είναι βολική.. κάνει ότι look θες.. τι άλλο να πω? Νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι μιας σχεδόν όλες την έχετε!
Nude mat eyeshadow by ELF : Nα βάζεις αυτή τη σκιά λίγο eyeliner και μάσκαρα? Οκ είσαι έτοιμη για έξω! Δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσουν οι άλλες ματ σκιές που έχει αλλά η συγκεκριμένη είναι must!
Brown mat eyeshadow by Elegant Exclusive: Smoky eyes, λίγο στο κόκκαλο το φρυδιού κάπως blended, σαν eyeliner.. τα δοκίμασα όλα! Αν και το πράσινο που πήρα από την ίδια εταιρεία ήταν πανέμορφο με αυτήν μπόρεσα να κάνω αρκετούς συνδυασμούς!
Erre Due Kiss Me Forever Lipstick No 22 : είναι ένα κοραλοκερασί χρώμα θα έλεγα το οποίο είναι αρκετά ανοιξιάτικο σαν χρώμα και δίνει λάμψη σε ένα απλό μακιγιάζ. Προσπαθώ να ξεφύγω από το κόκκινο τώρα που φτιάχνει ο καιρός και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ και είναι αρκετά ενυδατικό σαν κραγιόν αν και σχετικά ματ.

Αυτά για τον Μάρτιο που μας πέρασε..
Τα λέμε και πάλι σύντομα..! :)

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ όμορφο και ανοιξιάτικο! Η Erre Due έχει απίστευτα πραγματάκια! :)

      Διαγραφή
  2. Το κραγιόν θα το κοιτάξω, γιατί ψάχνω ένα κερασί χρώμα για το καλοκαίρι. Θα δώ και τη σκιά της Elf γιατί ξέρω ότι είναι καλή ποιότητα για πολύ χαμηλή τιμή! Πολύ όμορφα αγαπημένα έχεις φίλη! (Η ΒΒ είναι τέλεια, είναι και δική μου αγαπημένη.)
    Φιλιά πολλά!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελειο εε??Θα πρέπει να ξαναπάω καμιά βόλτα να δω και τα υπόλοιπα χρώματα, αν και στα μολύβια θα καταλήξω! Οι σκιές της ELF πάρα πολύ καλες για τέτοια τιμή.
      Η BB με βόλεψε πάααρααα πολύ! Φιλιά κορίτσι!! :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα!! Εγώ βέβαια γλυκοκοιτάζω την NAKED αλλά είναι ακριβούτσικη...πρέπει να μαζέψω το ποσό και να επενδύσω σε αυτήν!! Είναι τέλεια τα χρώματά της! xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κάπως αλλά 37 ευρώ από Beautybay με δωρεάν μεταφορικά για 12 σκιές και ένα primer, στην τελική το θεωρώ επένδυση. Το θέμα είναι βέβαια τα χρώματα να κάνουν πάνω σου μιας και έχει κορίτσια που δεν τις ικανοποίησε. Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει παααρα πολύ. Βάζε λίγα λίγα στην άκρη και θα μπορείς.. :D

      Διαγραφή