Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

This is the beginning.


Hello hello!

Καιρό ήθελα να φτιάξω ένα νέο ιστολόγιο που να έχει σχέση με την περιποίηση της γυναίκας και ιδιαίτερα με το μακιγιάζ που είναι η αδυναμία μου.
Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, αλλά μεγαλώνοντας και κυρίως την περίοδο που σπούδαζα είδα πόσο πολύ απολάμβανα όταν ασχολούμουν με το μακιγιάζ. Κρατούσα σημειώσεις και αποκόμματα από περιοδικά, αποθήκευα βίντεο με το θέμα αυτό και σε κάποια φάση πήγα και έκανα μαθήματα για να έχω και ένα χαρτί πάνω σε κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά. Ευελπιστώ να μπορέσω να κάνω κι άλλα μαθήματα και να πάω και να πάω και σε άλλα σεμινάρια γιατί δεν το χόρτασα, ήθελα να μάθω κι άλλα.
Και ήρθα και εδώ γιατί θέλω να δείξω και να μάθω κι άλλα.
Θεωρώ ότι αρκετές φορές το να περιποιηθείς τον εαυτό σου ή και τους άλλους τριγύρω σου, πως σου φτιάχνει τόσο πολύ την διάθεση και ταυτόχρονα σε χαλαρώνει. Δεν θέλει πολλά πράγματα.. την διαφορά θα την δεις!

Χαμογέλα πάνω απ'όλα. Αυτό σε δείχνει πιο όμορφη. :)

8 σχόλια:

  1. Daydreamer καλή αρχή στο νέο μπλογκ. Πολύ μου άρεσε η πρώτη σου συμβουλή για ομορφιά. Το χαμόγελο σε μια γυναίκα είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν είναι αυθεντικό και αυθόρμητο. Ανυπομονώ να δω what's coming ahead. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thank you baby!! Μα όσο όμορφος κι αν είσαι, αν δεν χαμογελάς και δεν το νιώθεις, εκπέμπεις αρνητική ενέργεια στους άλλους. Το χαμόγελο σε φέρνει κοντά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kali epitixia sto blog sou!! :) kali arxi anipomono na do tis anartisis sou !! :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thanks!! Είδα τι έχεις φτιάξει και ξετρελάθηκα!
    Σύντομα θα κάνω και άλλες αλλαγές και θα βάλω και νέο ποστ. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή στο μπλογκ σου, ανυπομονούμε να δούμε τις εμπνεύσεις σου σε θέματα ομορφιάς και όχι μονο!www.zoistoxorio.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρον το blog σου, πρέπει να το διαβάσω μιας και θα γίνω θεία σε 2 μήνες! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kali arxi...!!!!!!!!!!an kai kano autin tin douleia 10 xronia(akoma k se periodous pou ekana kapoia alli douleia ta savatokuriaka mou k ta kalokairia mou einai panta afieromena sto makigiaz)to agapo tooooooooooooooooosssssssssssssssssoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo polu pou den xortaino na ma8aino k na diavazo gia texnikes...proionta...ktl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ @Makrina! Και εγώ ενώ δούλευα έκανα μαθήματα σε σχολή, γιατί ήμουν πορωμένη με το αντικείμενο και έβαφα τόσες κοπέλες που κάποιοι απορούσαν πως και το έψαξα πιο νωρίς επαγγελματικά. Ναι είναι ωραίο να μαθαίνεις νέα πράγματα και reviews για προϊόντα που θες να αγοράσεις! :)

      Διαγραφή