Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

So long January ..

Πάει και αυτός ο μήνας και μπαίνει ο μήνας των γενεθλίων μου!! Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να χαίρομαι τόσο πολύ μιας και πλησιάζω τα 30, αν και δε το νιώθω και τόσο.
Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει τις ιδιαίτερες αγορές αυτό το μήνα. Έλαβα κάτι δωράκια, και αγόρασα δοκιμαστικά κάποια πράγματα από την E.L.F για την οποία άκουσα πολλά και αρκετά θετικά σχόλια.

Ξεκινάω σε αυτό το ποστ με τα προϊόντα που πήρα από ΕLf.
Πήρα ένα concealer, μια πούδρα, μια ματ σκιά, 2 μανό και eyelash curler.




Γνώμη για τα μανό δεν μπορώ να πω μιας και δεν τα δοκίμασα ακόμη, οπότε θα τα δείξω next time που θα κάνω γαλλικό μανικιούρ.




Πήρα το studio corrective concealer..

.. αλλά προσωπικά, δεν ενθουσιάστηκα. Λίγο οι έντονοι μαύροι κύκλοι που έχω και δεν έκανε αρκετή διαφορά, η εικόνα που μου θυμίζει παιδική παλέτα και το γεγονός πως όταν το τοποθετώ νιώθω τα μάτια μου να τρέχουν, το έβαλα στην λίστα των πραγμάτων που δεν μου άρεσαν. Για τα λεφτά που έδωσα δεν λέω κάνει κάτι, αλλά προτιμώ να δώσω περισσότερα και να πάρω κάτι που πραγματικά θα με βοηθήσει.


Studio complexion perfection


Η πούδρα αντίθετα με το κονσίλερ, μου άρεσε πάρα πολύ. Όντως έκανε διαφορά, και παρότι στην υφή δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, όταν το έβαλα στο πρόσωπο μου είδα ότι κάτι κάνει. Αντίθετα με τις περισσότερες πούδρες δεν μου έδινε την αίσθηση αφυδάτωσης στο πρόσωπο μου.



Eπίσης πολύ καλή δουλειά κάνει το eyelash curler. Είχα διαβάσει αρκετά θετικά σχόλια, τα οποία βγήκαν αληθινά. Με την πρώτη το αγάπησα!!



Studio matte eyeshadow, nude color.


Και η σκιά μου φάνηκε αρκετά καλή. Κρίμα που δεν σκέφτηκα να πάρω και σε άλλα χρώματα. Μου άρεσε και το γεγονός πως μαζί με την σκιά έχεις και ένα μικρό πινελάκι για να την απλώνεις.

Μου άρεσαν τα προϊόντα που είχε και θα παραγγείλω ξανά, και αυτή τη φορά θα φροντίσω να είναι ακόμη περισσότερα.



Το μόνο κακό, ότι συνεχίζω την αναζήτηση για τα καλύτερο κίτρινο κονσίλερ για τους μαύρους κύκλους. Με το Mac studio finish concealer nw20 είμαι σχετικά οκ, αλλά με την εφαρμογή του κίτρινου κονσίλερ πρώτα θα είχα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.


Ιδού και μια φωτογραφία μου για να δείτε το πρόβλημα μου. Έχετε κάποιο καλυπτικό να μου προτείνετε?





P.S Άμα προλάβω αύριο θα ανεβάσω πόστ με τις υπέροχες σκιές της Mac που μου έκαναν δώρο.


Καλό βραδάκι σας εύχομαι!

11 σχόλια:

  1. Kαλό μήνα κορίτσι!!μεγεια σου καταρχήν για τα πραγματάκια που πήρες,είναι όλα πολύ ωραία......δοκίμασε αν θέλεις κάποιο κονσίλερ από την εταιρεία KRYOLAN που είναι επαγγελματική,ίσως σε βολέψει κάτι από εκεί!!έχουν πολλές αποχρώσεις,και διορθωτικά στικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλό μήνα!! Σε ευχαριστώω! Ναι την ξέρω την Kryolan,πριν ένα μήνα ήμουν σε κατάστημα που τα έφερνε αλλά δεν είχε αυτό που έψαχνα. Θα το ξανακοιτάξω μπας και έχουν φέρει κι άλλα. :)

      Διαγραφή
  2. exo akousi diafora gia ta elf se polla blogs alla den exo dokimasei tpt mexri tora!
    genikos xrisimopio kirios Mac kalintika kai eimai arketa euxaristimeni me to consealer tous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μac έχω ήδη κονσίλερ και κάνει αρκετά καλή δουλειά, απλά χρειάζομαι και κίτρινο κονσίλερ για να καλύπτει ακόμη καλύτερα. Πάρε λίγα όπως εγώ και δοκίμασε. Πάντως για τις τιμές τους κάποια είναι αρκετά καλά!

      Διαγραφή
  3. Αν θες μόνο κίτρινο κι όχι άλλες αποχρώσεις δοκίμασε το Lemon aid Της benefit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ με προβληματισες τωρα... νομιζα οτι το studio corrective concealer ειναι πολυ καλό...
    τελικα θα πρεπει να το σκεφτω πολυ πριν το παρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα λεφτά που δίνεις κάνει κάποια διαφορά δεν αντιλέγω. Αλλα για μένα το κυριότερο πρόβλημα του είναι ότι κάνει τα μάτια μου να τρέχουν. Μπορεί σε σένα να είναι καλό. Αφού δεν στοιχίζει ιδιαίτερα, δοκίμασε το! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ξαφνικά βλέποντας την φωτογραφία καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος είναι μικρός και πετυχαίνεις σε ένα blog την πολυαγαπημένη σου ξαδερφούλα!Πόπη μου! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκατούλα μου?? Ε δεν το περίμενα πως θα έκλεινες το FB και θα σε έβρισκα εδώ!! Καλά και έβαλα φώτο hahaha!! Πάρε το e-mail από την Μαρία και μπες msn καμιά φορά και μου έλειψες!! <3

      Διαγραφή
    2. Είναι το στον ουρανό σε έψαχνα στην γη σε βρήκα!
      Ναι θα το πάρω για να μιλάμε!!
      Μου έλειψες!Ευτυχώς να λες!!Έμεινα με το που την είδα! :P

      Διαγραφή