Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Give me some money, and I know how to spend it..

Ο Φεβρουάριος πάει να φύγει και σχεδόν δεν το πήρα χαμπάρι. Το καλό πως αυτό τον μήνα έκανα κάποιες αγορές που αν με άφηνες λίγο ανεξέλεγκτη ακόμη δεν ξέρω τι άλλο θα είχα πάρει.

Παρότι περιμένω να πάρω το δωράκι από τον αγαπημένο μου, το οποίο μου είπε είναι σκιές και μανό, δεν μπορούσα να αντισταθώ και να παραγγείλω την Naked της Urban Decay. Έχω ακούσει τα καλύτερα, έχει απίστευτα χρώματα και αρκετά καλή τιμή για τόσες σκιές και primer ματιών. Και η Naked 2 είναι υπέροχη αλλά θεωρώ ότι θα με βολέψει καλύτερη η πρώτη.






Εκτός από την παλέτα με τις σκιές παράγγειλα από τις Sigma brushes το F70 για την τοποθέτηση του concealer. Πρέπει να πω ότι άκουσα ότι είναι καλύτερο ακόμη και από της Mac!!



Sigma brush F70


Όχι δεν αγόρασα μόνο αυτά. Έπρεπε να πάρω και κάτι που κοιτούσα καιρό, και αυτό ήταν το stippling brush της MAC! Δεν γινόταν να το αφήσω. Βέβαια σκοπεύω να αγοράσω το αντίστοιχο και της Sigma για να δω τις διαφορές τους. To δοκίμασα 2 φορές μέχρι στιγμής και πρέπει να πω ότι λάτρεψα το αποτέλεσμα του, και ότι αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του.


MAC brush 187


Εκτός από το πινέλο πήρα μαζί και το καθαριστικό πινέλων και για την ποσότητα που είχε και την τόσο καλή δουλειά που είδα πως κάνει τα 11 ευρώ τα οποία στοιχίζει δεν μου φανήκαν ιδιαίτερα πολλά.



Εκτός από αυτά πήρα και 2 μανό της Tommy G, την οποία πρόσφατα έφεραν στο πολυκατάστημα που ψωνίζω και γενικότερα Κύπρο θα έλεγα. Όσο ήμουν Αθήνα είχα αγοράσει αρκετά πράγματα της, αλλά στην Κύπρο κάποιες εταιρίες δεν υπάρχουν και αυτό είναι κρίμα, γιατί έχουν αρκετά καλά καλλυντικά και σε λογικές τιμές.
Πήρα ένα κρακελε σε άσπρο χρώμα το Νο 1, και το imagnet στο Νο 16. Πρέπει να πω ότι περισσότερο εντύπωση μου έκανε με τον μαγνήτη, ενώ το κρακελε θα το χρησιμοποιώ συχνότερα το καλοκαίρι και για πιο funky νύχια.




Στην φωτογραφία έβαλα και το φακελάκι με τα 7 δειγματάκια που μου έδωσαν από την εταιρεία Ahava που είναι μια εταιρεία η οποία κατασκευάζει καλλυντικά προϊόντα που βασίζονται σε ορυκτά και λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα και δεν περιέχει paraben. Δοκίμασα την ενυδατική προσώπου και πρέπει να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ, αν και προς το παρόν σκοπός μου είναι να πάρω μια ενυδατική κρέμα ματιών μιας και θεωρώ πως το χρειάζομαι περισσότερο.

Νομίζω ότι αυτά που πήρα είναι υπεραρκετά για ένα μήνα και όχι μόνο!
Εσείς τι χρειάζεστε και τι θέλετε να αγοράσετε αυτή την περίοδο?

4 σχόλια:

  1. Με γεια σου!! :)
    Αχ αυτήν την παλέτα την έχω βάλει και εγώ στο μάτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώω! Την επόμενη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μουυ να σας πω και σας γνώμες! :))

      Διαγραφή
  2. Θα σε βολέψει πολύ η Naked εγώ την έχω καταχαρεί και δεν είμαι και fan των ουδέτερων αποχρώσεων
    Βέβαια αν είχα να διαλέξω τώρα θα διάλεγα μάλλον την 2η αλλά κι οι δυο έχουν πολύ ωραία χρώματα

    Το 187 της MAC είναι το αγαπημένο μου πινέλο, θα το χαρείς πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δοκιμάζω τα πάντα, αυτά τα χρώματα μου αρέσουν να χρησιμοποιώ πιο συχνά και περιμένω πως και πως να έρθει!! Η 2η δεν μου κάνει τόσο γιατί έχει πιο κρύα χρώματα.
      Το πινέλο άξιζε τα λεφτά του!! Είναι τέλειο!!! :D

      Διαγραφή